Bemutatkozás

 

Autó alkatrészekkel 1992 -ben egy kényszervállalkozás keretein belül kezdtünk el foglalkozni, mint autóbontó. Az akkoriban legkeresettebb típusokhoz, mint a Lada, Skoda, Trabant, Wartburg, stb... márkákhoz forgalmaztunk használt, de még beépíthető alkatrészeket.

Aztán 1998-ban egy új ötlettől vezérelve elkezdtünk értékesíteni ugyanezekhez a típusokhoz új alkatrészeket is. Bár igaz, hogy családi vállalkozás vagyunk, mégis két teljesen külön cégként működünk. A használt alkatrészek a PINTÉR AUTÓBONTÓ KFT -nél, az újak pedig PINTÉR AUTÓSBOLT megnevezés alatt egyéni vállalkozásként működő üzletünkben szerezhetők be. 2005 -óta az Európai Uniós előírásoknak megfelelően adjuk ki a bontásra leadott gépjárművekre a "Bontási igazolás-t", és végezzük azok megsemmisítését.

Fő profilként most már a Suzuki típusú személygépkocsik részesülnek előnyben, de még a keleti típusú autókhoz is megtalálhatóak nálunk többnyire a keresett alkatrészek. Amennyiben raktárkészletről nem tudjuk a terméket prezentálni, abban az esetben megpróbáljuk a vevő kérésére a lehető legrövidebb időn belül beszerezni, köszönhetően speciális beszállítói kapcsolatainak.

Szigorú követelményeket támasztunk a termékek és szolgáltatások minőségét illetően. Ennek és az üzletpolitikánknak megfelelően, kínálatukban elsősorban neves gyártók alkatrészeit részesítjük előnyben.

   
 

 

Szívesen állunk rendelkezésre személyesen a helyszínen:

Pintér Autóbontó Kft.  Zalaegerszeg, Ebergényi utca 16.

 

Nyitvatartási időben:

Hétfőtől-Péntekig: 8-16 óráig (12-13 óráig ebédszünet van)

Szombaton: 8-12 óráig.

Telefonon:

Pintér Autóbontó Kft  +36 30 217-2122

Autósbolt új alkatrészek: +36 92 328 234 


E-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Free Joomla templates by Ltheme